Havelys (små flammer) 1 produkt

Havelys (små flammer)

Haveblus med små flammer

For os på fakkelfabrikken er en stor flamme over 15 cm. høj eller mere.

Men der kan jo også være brug for noget der er lidt mindre, ligesom Blussene benyttes lysene til effektfuld belysning og dekoration af alle typer udendørs arealer. Både blus og lys kan benyttes til hverdag, og er særdeles velegnet til festlige arrangementer og events hvor, der ønskes en virkningsfuld og professionel løsning med havelys der giver et flot og stemningsgivende lys med den rigtige orangefarvede ild.


Hvad er forskellen på Lys og Blus:
Lys brænder med en stabil og ensartet "relativt lille" flamme i hele lysets brændetid,som et alm. stearinlys. derimod, brænder med kraftig flamme i starten og efter noget tid, giver bluset en endnu større flamme og hele beholderen virker som et stort bål/ blus. Vi laver f.eks. special blus med flammer på op til 1,5 meter.

Mere
 • På lager
  Mega blus i smuk rund rustfri bowle

  Megablus i flot slebet rustfri stål bowle findes i 3 størrelser 'dekorativt smukt og elegant  NB: Produktet er vist m farvenuance i Honninggul men kan også være sort hvid eller rød. Sæt flueben i den ønskede størrelse for at få vist prisen! Teknisk info finder du i bunden af siden!

  Megablus i flot slebet rustfri stål bowle findes i 3 størrelser 'dekorativt smukt og...

  Megablus i flot slebet rustfri stål bowle findes i 3 størrelser 'dekorativt smukt og elegant  NB: Produktet er vist m farvenuance i Honninggul men kan også være sort hvid eller...

  Til priser fra 125 Kr
  Se mere / Varianter