Havelys (små flammer) 1 produkt

Havelys (små flammer)

Haveblus med små flammer

For os på fakkelfabrikken er en stor flamme over 15 cm. høj eller mere.

Men der kan jo også være brug for noget der er lidt mindre, ligesom Blussene benyttes lysene til effektfuld belysning og dekoration af alle typer udendørs arealer. Både blus og lys kan benyttes til hverdag, og er særdeles velegnet til festlige arrangementer og events hvor, der ønskes en virkningsfuld og professionel løsning med havelys der giver et flot og stemningsgivende lys med den rigtige orangefarvede ild.


Hvad er forskellen på Lys og Blus:
Lys brænder med en stabil og ensartet "relativt lille" flamme i hele lysets brændetid,som et alm. stearinlys. derimod, brænder med kraftig flamme i starten og efter noget tid, giver bluset en endnu større flamme og hele beholderen virker som et stort bål/ blus. Vi laver f.eks. special blus med flammer på op til 1,5 meter.

Mere
 • Have lys Alu. 5 Oval fire
  Ikke på lager
  Alu. 5 Ovalt have lys med lang brændetid

  Havelys Alu. 5 Oval (Mindstekøb  10 stk.) Lille havelys til at stille strategiske steder i haven eller langs indkørslen  NB: Produktet er vist m farvenuance i Honninggul men kan også være sort hvid eller rød.

  Havelys Alu. 5 Oval (Mindstekøb  10 stk.) Lille havelys til at stille strategiske...

  Havelys Alu. 5 Oval (Mindstekøb  10 stk.) Lille havelys til at stille strategiske steder i haven eller langs indkørslen  NB: Produktet er vist m farvenuance i Honninggul men kan...