Cookie Information Udskriv

Information om Privatlivs– og cookiepolitik

på www.fakler.dk (Fakkelfabrikken)samt

(Pehrson Service.) www.pehrsonservice.dk

Ved at benytte Fakkelfabrikkens og Pehrson services Webshop, accepterer du, at vi bruger cookies.

Webshoppens ejer og kontaktoplysninger
Denne webshop er drevet og ejet af:

Fakkelfabrikken Nyadelgade 15 B  5610 Assens
CVR: 39675862
E-mail  fakler@fakler.dk
Telefon: 24 40 80 63

Privatlivs- og cookiepolitik

Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Fakkefabrikken/PehrsonService er dataansvarlig for de oplysninger, som vi indsamler om dig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger, kan du gøre det på: mp@fakler.dk eller 24 40 80 63

Behandling af persondata

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

 

Som kunde hos os indsamler vi følgende personoplysninger om dig: Navn, adresse, e-mail og telefonnummer.

 

Som vores leverandør og samarbejdspartner hos os indsamler vi følgende personoplysninger om dig/virksomheden: Navn, adresse, e-mail, telefonnummer og bankoplysninger samt evt. underskrift i forbindelse med indgåelse af kontrakt.

 

 Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider, du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og valgt betalings metode. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Privatlivspolitik ifm. rekruttering

Ved modtagelse af ansøgning og bilag, bliver det fremsendte materiale gennemlæst af den relevante leder med det formål at kunne besvare og vurdere indholdet i forhold til et defineret job.

Ansøgning og bilag bliver delt internt med relevante personer i rekrutteringsprocessen og bliver ikke videregivet til andre udenfor virksomheden.

Ansøgning og bilag gemmes indtil den rette kandidat er fundet, og rekrutteringsprocessen er afsluttet. Herefter vil ansøgning og bilag blive slettet.

Ved uopfordrede ansøgninger, som findes relevante gemmes ansøgning og bilag max i 6 måneder, med afsenderens samtykke. Efter 6 mdr. indhentes nyt samtykke eller ansøgningen slettes.

Sikkerhed
Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Personoplysninger om kunder indsamles til følgende formål:

–    Behandling af dit køb og levering af vores ydelse

–    Administration af din relation til os

Personoplysninger om leverandører og samarbejdspartnere indsamles til følgende formål:

–    Behandling af vores køb/ydelser

–    Administration af din relation til os

 

 

Oplysninger indsamlet på hjemmesiden [bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.]  Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Eksempler på formål:

–    Behandling af dit køb og levering af vores ydelse

–    Opfyldelse af din anmodning om produkter eller tjenester

–    Forbedring af vores produkter og tjenester

–    Tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig

–    Tilpasning af samarbejdspartneres kommunikation og markedsføring til dig

–    Administration af din relation til os

–    Opfyldelse af lovkrav

Dataminimering

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift. Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan også være bestemt af behovet for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse.  

Data holdes ajour

Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer, så sørger vi for at opdatere dine persondata. Hvis vi selv bliver opmærksomme på, at data ikke er korrekte, opdaterer vi oplysningerne og giver dig meddelelse om dette.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, herunder leverandører af it-løsninger, lønbehandling, bogføring, hosting, GPS-tracking og fragtfirmaer. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål.

 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. til andre formål vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

 

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, din geografiske placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Brug af cookies” nedenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

 

Formålet med og Brug af cookies

Cookies gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den når du besøger vores website, derved indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at huske dine computers indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer, tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Om cookies
En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. Cookies er ikke et program men er en tekstfil og kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Webshoppens brug af cookies
Cookies er nødvendige for at få webshop til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg i webshoppen, så vi løbende kan optimere og målrette webshoppen til dine behov og interesser. Cookies husker fx, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind, og hvilket sprog og valuta du gerne vil have vist i webshoppen. [Evt. Vi bruger også cookies til at målerette og salgsoptimere webshoppen]

Oversigt over webshoppens brug af cookies:

Nødvendige cookies
Disse cookies er nødvendige for, at webshoppen kan levere den tjeneste som du som slutbruger ved brugen af siden ønsker at få. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få  indkøbskurven til at virke. 

Tredjepartscookies
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google analytics 

  • Vi bruger Lineagraficas cookiescript til at finde ud af, om du er blevet informeret tilstrækkeligt om webshoppen brug af cookies. Lineagrafica lagrer ingen data ifm. denne cookie.
  • basket cookie bruges til at identificerede de enkelte varer i indkøbskurven
  • ASPSESSION er 3.part cookies relateret til den web teknologi der anvendes

 

Marketing - anonym tracking på tværs af webshops og hjemmesider
Disse cookies anvendes til at følge brugere og deres besøg på flere shops eller hjemmesider, og kan bruges til at fremvise statistiske profiler, der viser, hvilke søgninger hver bruger benytter eller hvilke sider, der er besøgt. Disse cookies kan lagre informationer, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. KUN anonyme data kan blive delt med 3. part. 


  • [Hvis du benytter Ad This] Med Ad This/send til ven funktionen kan du dele en sides indhold feks på sociale netværk. Når du deler, vil Ad This sætte cookies, som samler information om, hvilke sider du deler og på hvilke sociale netværk, du deler det på.
  • [Likes fra Facebook] Cookies fra Facebook bruges til at vise en "synes godt om" knap og information om hvilke af dine Facebook venner synes godt om. Facebook giver endvidere adgang til et statistik værktøj (Facebook Insights), der viser information omkring brugen af Facebook. NB. Fakkelfabrikken benytter ikke facebook i skrivende stund.

 

Marketing – målrettet annoncering
Disse cookies bruges til at følge søge- og besøgsvaner.  Informationer bruges til at vise individualiseret marketing indhold, såsom bannerannoncer. Anvendelsen af disse cookies kan indebære lagring og anvendelse af personlig identificerbare informationer til visning af individuelt tilpasset indhold og/eller deling af disse data med en 3. part med det samme formål. Enhver information, der lagres med brug af disse cookies, kan blive videresolgt til 3. part. Facebook og google benytter disse informationer til at målrette annoncer.


Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies
Du kan til enhver tid afvise cookies på din computer(enhed)  ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services på Internettet, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at webshoppen kan huske de valg, du foretager.

Sådan slettes cookies
Cookies som du har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete 
Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link: 
Husk: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle hver især.


  •           

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

 

Dine rettigheder

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.

Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst. 

Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes. 

I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du trækker et eventuelt afgivet samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Her har også mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan også gøre indsigelse mod vores videregivelse af dine data til markedsføringsformål. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata. 

Du har mulighed for at benytte dig af dataportabilitet, i så fald du ønsker dine oplysninger flyttet til en anden dataansvarlig eller databehandler.

Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.



Spørgsmål 

Har du spørgsmål?
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 24408063 eller e-mail: fakler@fakler.dk 

Klagevejledning

Hvis du som bruger mener, at webshoppen ikke overholder reglerne, kan du rette din klage til os
Inden du sender din klage skal du huske at den skal indeholde følgende:
 

Såfremt at klagen ikke indeholder disse punkter vil klagen blive afvist

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mail
  • Dit telefonnummer
  • Hjemmesidens www adresse
  • Detaljeret beskrivelse af klagens indhold

Vi vil herefter behandle din klage snarest muligt. 

VH Fakkelfabrikken/Pehrson Service